Εργατική Πρωτομαγιά 2024

 Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μια ημέρα αφιερωμένη στους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, τιμώντας τους αγώνες τους. Οι ρίζες της βρίσκονται στον αγώνα των εργαζομένων για διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας και δικαιωμάτων. Η 1η Μαΐου είναι μια ημέρα αναγνώρισης και εορτασμού της σημασίας της εργατικής τάξης στην κοινωνία.

Σε αυτήν την ημέρα, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες σε όλες τις βιομηχανίες και τους κλάδους της οικονομίας τιμώνται για τη συνεισφορά τους στην κοινωνία και την οικονομία. Είναι μια ευκαιρία να αναγνωριστούν οι προσπάθειες και οι θυσίες των εργαζομένων για την πρόοδο και την ευημερία του κοινού καλού.

Ωστόσο, η Εργατική Πρωτομαγιά για το νεοσύστατο Σύλλογό μας είναι μια ημέρα για να σκεφτούμε τη σημασία της εργασίας, των δικαιωμάτων των εργαζομένων συναδέλφων μας στην κοινωνία μας και να δεσμευτούμε για την προώθηση των δικαιωμάτων αυτών και των συνθηκών εργασίας που εξασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και την ευημερία για όλους, μέσα από ισότιμες και δίκαιες προοπτικές πρόσβασης σε θέσεις διδακτικού προσωπικού στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, με κριτήριο την προσωπική αξία και ικανότητά τους. 

Για το προσωρινό Δ.Σ. του Σωματείου ΠΑΣΥΔ


Ο Πρόεδρος : Δρ. Ιωάννης Χ. Λαμπρόπουλος

Ο Αντιπρόεδρος : Δρ. Γεώργιος Τριανταφύλλου 

Η Γραμματέας : Δρ. Μαρία Κολτσίδα 

Η Ταμίας : Δρ. Ευγενία Παγάνη 

Το μέλος : Δρ. Νικόλαος Βουδρισλής 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δημιουργία του Πανελλήνιου Συλλόγου Διδακτόρων Δημοσίου - ΠΑΣΥΔ

Γνωριμία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διδακτόρων Δημοσίου - ΠΑΣΥΔ, μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων.